• 617130743
  • patrimonicoloniasedo@gmail.com

Visita a la Colònia Güell el dissabte 12 de gener

Visita a la Colònia Güell el dissabte 12 de gener

Benvolguts companys i companyes:

En primer lloc, desitjar-vos molt bon any2019 i que l’any, que tot just comença, estigui ple de petits moments de felicitat.

En segon lloc, i en relació a la visita prevista a la Colònia Güell el proper 12 de gener, us donem informació més detallada i precisa al respecte:

-Punt de trobada: Rotonda de l’Institut El Cairat a les 9 del matí. El desplaçament el farem amb vehicles particulars.

-La visita a la Colònia es farà entre les 10 i les 13h. sota la direcció i guia d’en Josep Padró: mestre i historiador, fill de la Colònia Güell i  estudis de la història de aquest nucli urbà . Ha Publicat diversos treballs de recerca i ha estat vinculat al moviment cultural i veïnal de la Colònia. Amb ell visitarem les instal·lacions de l’antiga fàbrica ( visita molt poc habitual ), els habitatges obres, la cripta i el centre de interpretació.

-El preu únic de l’entrada és de 6,20 Eu ( noves tarifes pel 2019 ) .

-Acabada la visita cadascú pot tornar cap a casa, però proposem, per a qui ho desitgi, fer un dinar conjunt al bar de l’Ateneu de la Colònia. Ofereix els dissabtes un menú per 12 Eu que està força bé. Qui vulgui quedar-se a dinar ho haurà de confirmar amb antelació trucant a la Joana Llordella ( tel. 699089983) o al Josep M. Cobos ( tel. 617130743 ), perquè puguem gestionar les reserves amb temps.

-Si alguna persona té problemes per desplaçar-se aquell dia que es posi en contacte també amb la Joana o el Josep Maria i mirarem de buscar una solució al problema.

Una abraçada i continuem en contacte.

La Junta directiva

 

xavi sanchez

Leave your message